TAPAS EL QUIJOTE EINDHOVEN

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 381 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tapas el Quijote Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 21:04 voor de eerste keer bestelt en vondt ik het wel lekker concept is goed top
25 sep 2022 om 19:13 Dit was echt het slechtste wat ik besteld heb bij thuisbezorgd, ik had champignons, die waren echt niet vers, meer opgewarmt uit de magnatron netzoals de kip. Ham en brood waren lekker, maar ook de olijven echt niet te eten, voor ons NOOIT meer.
16 sep 2022 om 22:26 Lekker én goed warm bij aankomst. Ga ik zeker vaker doen
10 sep 2022 om 19:34 Goeie tapas. Pollo diablo was top. Bezorging zoals gecommuniceerd, alles goed verpakt.
26 aug 2022 om 19:36 Heerlijk eten. Aanrader. Bezorging op tijd.
7 aug 2022 om 19:23 zowel eten als bezorging prima. Tapas goed verzorgd. Kip was heerlijk.
29 mei 2022 om 20:27 Niet echt super niet echt slecht gemiddeld 60 euro ergens anders uitgeven kan ook. We hebben het geprobeerd thats it…
29 mei 2022 om 19:24 Dit heeft puur met smaak te maken maar we vonden het niet zo lekker helaas.
15 mei 2022 om 11:05 Really good!! Lekker!! Shrimps, serrano ham and tortilla, and croquettes are veeeery good.
7 mei 2022 om 22:04 Lekker eten en ook nog heel heet bij bezorging. Enige minpuntje is de saus op de patatas bravas, die heb ik persoonlijk liever er los bij dan er bovenop de volgende keer.
1 mei 2022 om 16:17 Zeer tevreden, lekker gegeten!
30 apr 2022 om 21:11 Vlees en vis vonden we allemaal erg vet. Inderdaad wat ik mee lees bij de bravas misschien de saus los erbij doen. De voorgerechten en bijgerechten waren wel Goed. Maar ja Smaken verschillen,