TAPAS EL QUIJOTE EINDHOVEN

TAPAS EL QUIJOTE EINDHOVEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 370 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tapas el Quijote Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2022 om 20:27 Niet echt super niet echt slecht gemiddeld 60 euro ergens anders uitgeven kan ook. We hebben het geprobeerd thats it…
29 mei 2022 om 19:24 Dit heeft puur met smaak te maken maar we vonden het niet zo lekker helaas.
15 mei 2022 om 11:05 Really good!! Lekker!! Shrimps, serrano ham and tortilla, and croquettes are veeeery good.
7 mei 2022 om 22:04 Lekker eten en ook nog heel heet bij bezorging. Enige minpuntje is de saus op de patatas bravas, die heb ik persoonlijk liever er los bij dan er bovenop de volgende keer.
1 mei 2022 om 16:17 Zeer tevreden, lekker gegeten!
30 apr 2022 om 21:11 Vlees en vis vonden we allemaal erg vet. Inderdaad wat ik mee lees bij de bravas misschien de saus los erbij doen. De voorgerechten en bijgerechten waren wel Goed. Maar ja Smaken verschillen,
23 apr 2022 om 20:05 Super lekker
22 apr 2022 om 19:15 Heel lekker eten, nog warm bij bezorging
22 apr 2022 om 7:29 Eten was zoals altijd heerlijk. Werd precies op het gevraagde tijdstip bezorgd, waardoor we meteen aan tafel konden en alles nog lekker warm was.
15 apr 2022 om 22:52 Jammer van de diepbevroren mini berliner bollen, de bakkersroom was bakkersijs. Verder de heerlijkste tapas!
27 mrt 2022 om 21:17 The food is not fresh ! Smells and taste quite weird. The deliver packing suggested food is heated in the microwave for way to long the food gets that plastic taste. Ali oli was good also the bread. But I don’t recommend the food
24 mrt 2022 om 8:00 Met deze tapas waanden wij ons even in Spanje! We hebben heerlijk gegeten van de ruime porties